ÁSZF

/ÁSZF
ÁSZF 2016-09-22T07:17:30+00:00

Maraval Kft. (5435 Martfű, Móra F. u. 17., Adószám: 13639297-2-16), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett weboldal, és webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Kérlek, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Maraval Kft.

A szolgáltató székhelye: 5435 Martfű, Móra F. u 17.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: edit@dewebdi.hu

Cégjegyzékszáma: 16-09-008625

Adószáma: 13639297-2-16

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Jász-Nagykun-szolnok Megyei Bíróság

Telefonszámai: +36 30 334 3609

Adatvédelmi nyilvántartási száma:

Engedély száma: NAIH-99383/2016.

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai:  Tárhely.Eu Kft. 1144 Budapest, Ormánság u. 4.

Oldalunkra, mint Látogató érkeztél, és ezzel elfogadod, hogy a weboldalakon található összes tartalom – beleértve a grafikákat, a céglogót, a szöveges tartalmakat– a szerzők tulajdonát képezik és a szerző jog védelme alatt állnak. Az oldal üzemeltetője a Maraval Kft., rajta kívül szerzőnek minősül Bányai-Szücs Edit is (a továbbiakban: Szerző vagy Jogtulajdonos). Mindezen szerzői tartalmak másolása, ismételt felhasználása, ún. tükrözése (technikai művelet segítségével a nyilvánossághoz történő újraközvetítése), bármilyen megosztása, a jogtulajdonos külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos. Ellenkező esetben a hatályos jogszabályok – az 1999. évi LXXVI. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 20.000 HUF/nap/kép/ grafika/ mondat.

A megosztás tilalma alól kivételt képez a www.facebook.com/dewebdi oldalon található képek, szövegek megosztása, ám ezen webhelyen található fotók, grafikák sem használhatóak fel előzetes engedély nélkül saját termék, webhely, facebook profil reklámozására, akár üzletszerű, akár személyes célú hirdetésről van szó. A termékekről készült fényképeken elhelyezett vízjel, engedély nélküli eltávolítása és ezek felhasználása szintén a szerzői jog megsértést jelentik, amely komoly jogi következményeket von maga után. A jogsértésekkel kapcsolatban a szerzői jogról szóló törvény (jelenleg 1999. évi LXXVI. számú tv), a polgári jogi törvény vonatkoznak.

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.
A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.
Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

Budapest, 2015. Július 1.

Weboldalamon a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használok.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek engem a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.

Close